Hoe werkt het?

De Stressmanager is een online vitaliteitsprogramma. Je doorloopt zelfstandig de modules die je nodig hebt en op het moment dat het jou het beste uitkomt.
Heb je ernstige stressklachten of verzuim je daardoor, dan kun je beter een individueel stresscoachingstraject volgen. CSR Centrum voor stressmanagement heeft honderden corporatiemedewerkers begeleid bij hun stressmanagement. Meer informatie hierover vind je op de FLOW Arbo Portal.

Gratis en direct

Het gebruik van De Stressmanager is gratis voor medewerkers van woningcorporaties. Na aanmelding en aanmaken van een persoonlijk account kun je direct starten.

Je staat er niet alleen voor

Dat het een online programma is betekent niet dat je er alleen voorstaat. Heb je vragen over de inhoud van de modules of wil je feedback over de opdrachten, dan kun je contact opnemen met een stresscoach van de Helpdesk.

Privacy gewaarborgd

Omdat de Stressmanager gratis is voor corporatiemedewerkers, vragen we je je zakelijke e-mailadres in te voeren. Daarmee verifieert het systeem of je werkzaam bent bij een woningcorporatie. Gegevens over leeftijd en geslacht worden uitsluitend gebruikt als anoniem, statistisch gegeven.
Het programma is beveiligd met het e-mailadres en een door jou bedacht wachtwoord. De gegevens in het programma zijn alleen voor jou toegankelijk. CSR Centrum neemt als beheerder de wettelijke bepalingen rond jouw privacy zorgvuldig in acht. De medewerkers van CSR Centrum die omgaan met je gegevens, zijn tevens gebonden aan het beroepsgeheim zoals beschreven in artikel 457 van Boek 7 van het Burgerlijk wetboek.